2007. július 31., kedd

A fiú akit nem temettek el


Egy házban élt egy család, melynek gyermeke meghalt pár évvel ezelőtt. A szülei nem temettették el, hanem a szobájában hagyták. A szobában semmit nem mozdítottak el a helyéről. Kulcsra zárták az ajtót.
Eltelt egy év, aztán kettő, gondolták, ha majd a teste el kezd büdösödni, elhamvasztják. De semmit sem éreztek. Kinyitották az ajtót, de a kifú nem feküdt az ágyán, ahogy meghalt. ( a szobában nem volt ablak) A szülök, nagyon megijedtek, el sem tudták képzelni, hogy mi történhetett vele.
Aznap este a fiú anyja elment fürdeni. Hirtelen megjelent a kisfia. Az anyja nagyon megörült, hogy mégsem halt meg. Majd a fiú odament az anyjához, és az anyját a vízbe fojtotta. Majd eltűnt. Az apa éppen a vacsorát főzte. Nála is megjelent a kisfiú. Az apja szintén megörült, hogy itt a gyermeke. Majd a fiú odament hozzá, és a fejét a forró olajba nyomta. Másnap reggel mikor a szomszédok kihívták a rendőrséget. Mikor a rendőrök bementek a házba és a tükörrel szemben feküdt a két hulla. A tükörre pedig vérrel ez volt írva:

MIÉRT NEM ENGEDTETEK ÁT A MÁSVILÁGRA, EZÉRT MOST MEGBÜHÖDTETEK!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése