2007. augusztus 7., kedd

Jonny és a máj


Egy este Jonny a beteg nagymamájánál aludt, mert az anyja egy tragikus autóbalesetben meghalt és az apja a temetésen volt. A nagymama cseléde nagyon utálta a kisfiút és mindig szekálta. Amikor az apa telefonált, hogy indul haza a cseléd vette fel a telefont és azt hazudta a fiúnak, hogy az apja várja a temetőben. Jonny éjjel kiszökött és elindult a temető felé. Amikor odaért a bejárat mellett talált három sírt, benne három kinyitott koporsót. Az elsőben csak csontok voltak, a másodikban a csontokon bőr is volt, a harmadikban csontok, bőr és egy máj. Jonny tudta, hogy a nagymamája beteg és hogy új májra van szüksége az életben maradáshoz, ezért eltette a májat és nekiállt megkeresni az apját, Félórányi bolyongás után fáradtan hazaindult. Az apja már otthon aludt. Jonny egy üvegbe tette a májat és lefeküdt aludni. Suttogást hallott:
-Jonny add vissza a májam! Itt vagyok a házatok előtt a fiú megijedt és magára húzta a takarót megint hallotta a suttogást:
-Jonny add vissza a májam!!már itt vagyok az ajtód előtt! Nah most már Jonny nagyon megijedt és teljesen összekuporodott és bebujt a takaró alá, és nem mert megmozdulni. Megint suttogást hallott..
-Jonny add vissza a májam!!Itt vagyok feletted Jonnynak ennyi is elég volt elkezdett pityeregni, de a hang perceken belül abba marad és Jonny sem pityergett már.....soha többé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése