2007. augusztus 8., szerda

A fekete hajú lány



A történet 1706-ban kezdődött. Debrecen szélén volt egy utca. Mindenki jóba volt egymással -EDDIG!- Az egyik fiú egy születésnapi "bulit" rendezett. Meghívott mindenkit. A születésnaposnak volt egy fekete hajú lánytestvére. A gyereknek 24:00-kor volt a szülinapja. Mindenki megjött.10,9,8,7,6,5-másodperc van hátra a szülinapig-4,3,2,1 Ekkor egy villám csapott le és hirtelen mindenhol sötét lett. De ahogy jött a sötétség el is múlt. Mindenki egy pillanatra megnyugodott. Amíg észre nem vették a szülinapost, aki kényelmesen el volt helyezkedve egy fotelba. Amikor az egyik gyerek odament, hogy megnézze jól van-e látta a nyakánál, hogy oda volt varrva a fejéhez. Megfogta a kezét, hogy él-e. De a keze pamutból volt és ott is varrás volt. Nem volt más csak egy PLÜSSFIGURA. Kicserélték őt egy plüssfigurára! Az ijedtség nagyobb volt a félelemnél, mert annyira nem szerették a szülinapost. Végül 1 hónap múlva egy gyerek rászánta magát, hogy tartson egy szülinapi bulit. Mindenkit meghívott. A fekete hajú lányt is. Mondanom sem kell neki is éjfélkor van az évfolrdulója.10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 ekkor egy villám hasított az égbe, de koránt sem volt olyan nagy, mint az előző havi. Megint elsötétedett minden, de annyira nem volt sötét. Látni lehetett az alakok mozdulását. Amikor világos lett látták a szülinapos torkában egy kést tövig belenyomva. A vércseppek egy emberhez vezettek. A fekete hajú lányhoz. A keze is tiszta vér volt. Azonnal bedobták az egyik kútba. Mindenki megnyugodott.
1 hónap múlva megint egy bulit tartottak. Ám amikor mindenki megjött. Rothadás szag jött valahonnan. Kinéztek az ablakon. A kútban, amibe beledobták a fekete hajú lányt felnyílt a teteje és kijött belőle a lány.
Másnapra porig lett rombolva az utca...
100 év múlva itt egy ugyan olyan utca épült csak persze kicsit modernebb volt. Az ottani gyerekek amint játszottak találtak egy marhacsontot. Nem nagyon érdekelte őket. Másnapra az utca porig lett rombolva.100 év múlva (1906-ban) ugyanez megtörtént.2001-ben megtalálták a fekete hajú lány végrendeletét:
Az embereknek, akiket megöltem a csontját marhacsonttá alakítottam és szétszórtam a világban.
Ezért ha marhacsontot találsz az utcádban... RETTEGJ!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése